• Модели
 • Ревю Веста Комби

  Яркият, контрастен и 100% разпознаваем стил на ЛАДА Веста е вече в нова още по-изразителна форма- тази на ЛАДА Веста S.

  LADA Vesta SW е автомобил, създаден да се отличава на пътя и дори извън него.

  LADA Vesta SW е автомобил, създаден да се отличава на пътя и дори извън него. Комфортът на модел Vesta SW е изцяло съобразен с нуждите на шофьора и на пътниците. Той е постигнат с увеличено пространство вътре в купето, което най- осезаемо се усеща от пътниците седящи на задните седалки. Въпреки удължената база на автомобила, той е маневрен и перфектно поддатлив на плавно управление, както всеки градски автомобил.
  Динамиката на LADA Vesta SW е изненадваща. Автомобилът е маневрен и се движи с еднаква лекота както в градска среда, така и по по-трудни и пресечени терени, като комфортът на возене не се променя. Следването на стила на шофиране става много лесно с двата варианта на скоростна кутия- механична и автоматична.

  Безопасността на пътниците и шофьора е гарантирана. Здравото и конструирано от висококачествени материали купе е безупречно скрито под блясъка на металиковата боя. Пакетът от системи за безопасност осигурява спокойно и безаварийно експлоатиране на автомобила. Усещането за сигурност, което дава този автомобил не може да бъде описано, но е осезаемо.

  LADA Vesta SW може да бъде определен като автомобил подходящ за променливи климатични и пътни условия. Мощен, с висок клирънс и издръжлив, този автомобил се вписва в представата за точният за високоскоростни преживявания.

  Цветовата гама на модел SW предлага наситени краски, които определено привличат погледите и ги заковават върху автомобила. Характерният за модел Vesta дизайн с релефни елементи на вратите позволява цветовете да изпъкнат и да се създаде приятна за окото светлосянка, която определено действа впечатляващо.

  За удобство на шофьорите Vesta SW се предлага с механична и автоматична скоростна кутия от вариант АМТ (роботизирана скоростна кутия). И двата модела скоростни кутии са устойчиви за работа при големи температурни амплитуди, вариращи от -40 до почти +50 градуса.