• Модели
 • Ревю Веста Комби Крос

  Кажете ДА!

  ДА – на новата LADA Vesta SW Cross!

  ДА – на приятното усещане от притежанието на Vesta SW Cross .

  ДА – на удоволствието от шофиране на нов кросоувър с впечатляващ дизайн.

  ДА – на изпълващото чувство на щастие, когато потънете в удобството на Vesta SW Cross и бъдете обгърнати от лукса на високия клас оборудване.

  ДА – на хоризонтите, които може да покорите с LADA Vesta SW Cross

  Видът на LADA Vesta SW Cross е по-ярък, по конрастен и още по-впечатляващ от този на предшествениците му. Този модел е създаден за да нарушава правилата и да излиза извън рамките.

  Новият кросоувър на ЛАДА е създаден за активен начин на живот, за дълги пътувания и незазбравими усещания. Със своята висока проходимост, модел Vesta SW Cross е идеалният автомобил за труднодостъпни и неравни терени. В допълнение към това, купето на модела е по-просторно. Въпреки факта, че дължината на Vesta SW Cross е 4424см, автомобилът е маневрен и перфектно поддатлив на плавно управление.

  Динамиката на LADA Vesta SW Cross е изненадваща. Автомобилът е маневрен и се движи с еднаква лекота както в градска среда, така и по по-трудни и пресечени терени, като комфортът на возене не се променя. Следването на стила на шофиране става много лесно с двата варианта на скоростна кутия- механична и автоматична.

  Vesta SW Cross е автомобил предвиден за трудни климатични и пътни условия. Един мощен, устойчив и с висок клирънс модел. Цветовата гама на LADA Vesta SW Cross е въплъщение на страстта, на динамиката и на приключенията. Емайл покритието, разработено специално за LADA Vesta SW Cross, напълно отразява уникалността на автомобила и дава допълнителна защита на боята.

  За удобство на шофьорите Vesta SW Cross се предлага с механична и автоматична скоростна кутия от вариант АМТ (роботизирана скоростна кутия). И двата модела скоростни кутии са устойчиви за работа при големи температурни амплитуди, вариращи от -40 до почти +50 градуса.