• Модели
 • Ревю Веста седан

  Дизайн, който не оставя никого безразличен!

  Динамичност, издръжливост и привличащ погледа със стил, който е силно разпознаваем с меки и релефни черти. Това е визията на Веста, това е новата визия на ЛАДА.

  Светът се променя, променят се и моделите на ЛАДА. А първата, голяма и впечатляваща стъпка е направена с Веста. С цветовата си гама в наситени цветови решения, скритият в дизайна на купето отличителен „Х” и с високото си ниво на оборудване, Веста завинаги променя представата за автомобилите от тази марка.

  Стилен, сигурен, спиращ дъха !

  Веста е перфектният избор без значение на стила на шофиране. Подходящ за динамиката на градските условия; за спокойствието на извънградското шофиране; за високоскоростни усещания.

  Големият брой системи за безопасност, с които автомобилът разполага, в това число система TCS за контрол на сцеплението, EBD система за електронно разпределение на спирачната сила, ESP електронна стабилизираща програма, BAS система за подпомагане на спирачното усилие, ABS антиблокираща система, датчиците за смяна на скоростите, за дъжд и за светлини, четирите въздушни възглавници, дават усещане за сигурност на пътя и гарантирано безопасно шофиране.

  Да се поглезиш с ЛАДА!

  Автомобил от ново поколение, с отличаващ се дизайн и висок клас оборудване- това е Веста. Дори в базовия си вариант, моделът разполага със съвременни екстри, с които всеки шофьор би искал да се поглези.

  Круизконтрол, 7 инчова тъч скрийн мултимедийна система с Bluetooth и HandsFree, климатроник с различни функции, хладилна жабка и мултифункционален волан с възможност за управление на мултимедията и круизконтрола, позволяват пълно наслаждаване на всяко пътуване, както от страна на шофьора, така и на пътниците.

  За всеки вкус, за всеки сезон!

  Моделът се предлага както с 5 степенна механична скоростна кутия, така и с автоматична скоростна кутия. Седемте нива на оборудване позволяват плавно надграждане на оборудването, с цел да бъде задоволен вкусът дори и на най- придирчивия шофьор. Софтуерът на автомобила поддържа над 20 режима на управление, които позволяват адаптиране към индивидуалния стил на шофиране на водача.


  Създаден да показва устойчивост дори при суровите руски зимни условия, моделът Веста е събрал в себе си системи, които при температура от -30° са безотказни. Ключалките са проектирани да не замръзват, отоплението е с капацитет, който позволява затопляне на купето за броени минути, огледалата и седалките са с подгряване. От своя страна, климатикът и климатроникът в различните модификации, създават комфорт дори в най- горещите летни дни.

  Кое в по-важно? Дизайнът? Качеството? Цената?

  ЛАДА Веста без преувеличение може да бъде обявен за автомобил, при който съотношението дизайн, качество, клас на оборудване, цена и икономичност е перфектно.

  Просторното купе, увеличеното междуосие на ходовата част, обемният багажник, високият клирънс, в съчетание със силно забележимия дизайн на купето и икономичеността по отношение на обслужване и поддръжка, правят Веста една идеална комбинация!